Македонија
15. July 2018 - 13:39

ВО ЖИВО: Протестен марш на ВМРО - ДПМНЕ во Кавадарци

ВМРО-ДПМНЕ денеска одржува  протестен марш во Кавадарци на кој ќе се обрати лидерот на партијата Христијан Мицкоски.

Протесниот марш тргна од кај кружниот тек „Сашко Гешковски“ до спомен плочата и паметникот во Кавадарци посветен на формирањето на првиот комитет на ВМРО, после Солунскиот.

Обраќањето на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски следете го во живо: