Македонија
17. May 2017 - 14:27

ВО ЖИВО: Прес-конференција на ВМРО-ДПМНЕ

Во 14:30 часот, во просториите на Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ, ќе се одржи прес-конференција за медиуми, информираат од партијата.