Македонија
20. October 2016 - 15:15

ВО ЖИВО: Прес-конференција на Министерството за култура

Министерството за култура со прес-конференција во живо. Министерката Елизабета Канческа Милеска од Музејот на македонската борба говори во живо.

.be