Македонија
19. јуни 2018 - 11:46

Во живо од протестите пред Собранието против промена на името

Денеска голем број на граѓани излегоа на протест пред Собранието во пресрет на закажаната пленарна седница за Договорот со Грција.

Погледнете  ја атмосферата од пред Собранието.