Џет-Сет
30. January 2018 - 11:47

Во вакво издание не сме ја виделе - Сонѓул од „Мојот син“ позира во секси бикини

Турската актерка Ече Оздикички која ја запознавме во улогата на Сонѓул во серијата „Мојот син“, приватно не многу се разликува во поглед на изгледот.
 
Таа е активен корисник на социјалните мрежи каде често објавува фотографии од своето секојдневие.
 
Сонѓул е голем вљубеник во мачките, па речиси на секоја фотографија таа е во прегратка со крзненото милениче.
 
Меѓу повеќето такви фотографии стојат и такви каде таа позира во секси бикини, издание какво немаме можност да ја видиме во серијата.