Балкан
6. April 2021 - 16:16

Во Србија пристигнаа уште 100.000 дози вакцини на „Фајзер

Денес во Србија е доставен нов контингент од над 100.000 вакцини на „Фајзер“ .

Министерството за здравство соопшти дека во Србија пристигнала редовна достава на вакцините на „Фајзер“.

Институтот „Торлак“ доби 106.470 нови дози вакцини против Ковид-19 на компанијата „Фајзер“ .