Живот
18. August 2015 - 15:52

Во случај на Трета светска војна ова се најбезбедните држави

Доколку дојде до Трета светска војна, некои држави се дефинитивно побезбедни од другите. Видеото ви ги прикажува најбезбедните места на кои би можеле да се скриете доколку дојде до вакво сценарио.