Македонија
22. July 2021 - 16:13

Во Скопје ќе се издаваат готови лични документи и за претстојниот викенд

Во Скопје ќе се издаваат готови лични документи и за претстојниот викенд.

- Објектот во МТВ и пунктовите Беко, Драчево, Бутел и Ѓорче Петров ќе работат и во сабота на 24.07.2021 година, со работно време од 08.00 до 16.00 часот, додека во недела, на 25.07.2021 година готовите лични документи ќе може да се подигнат само во објектот на МТВ, и тоа од 08.00 до 16.00 часот, информираат од Одделението за управни работи Скопје.