Живот
19. February 2017 - 13:55

Во серијата е скромна и сиромашна - погледнете го домот на Дефне во реалноста

Во серијата е скромна девојка која живее во изнајмена куќа, но во приватен живот Дефне од Вљубениот ерген живее во раскош. Погледнете дел од нејзиниот дом.