Живот
8. July 2015 - 20:28

Во секој телефон има злато - Еве како да го извадите!

Во сите мобилни телефони има злато и други благородни метали. Во просек во еден мобилен има 1/8 грама злато, а луѓето наоѓаат начин како да заработуваат од ова.

Погледнете како може да стигнете до него...