Џет-Сет
5. November 2015 - 20:11

Во продолжението на „Близнаци“, Де Вито, Шварценегер и Марфи

По неколку години на најави и одложувања, холивудскиот актер Дени Де Вито и Арнолд Шварценегер би требало заедно да играат во продолжението на комедијата „Близнаци“.

Продолжението на филмот носи наслов „Триплетс“ - Тројка, бидејќи неусогласените браќа, родени по пат на експеримент, го пронаоѓаат третиот, кој би требало да го игра Еди Марфи.

Дени Де Вито  изјави дека со нетрпение чека повторно да игра со Шварценегер во продолжението на „Близнаци“.

Филмот „Близнаци“ е американска комедија снимена во 1988 година