Македонија
19. February 2021 - 17:20

Во прекин сообраќајот на патот Велес - Градско

Сообраќајна незгода на регионалниот пат Р1102 Велес - Градско.

- Од 16:25 часот на регионалниот пат Р1102 Велес - Градско на потегот од Велес до крстосница со с.Караслари сообраќајот е во прекин поради случена сообраќајна незгода, соопштуваат од АМСМ.