Македонија
8. December 2022 - 8:25

Во прекин сообраќајот на патот Струга - Дебар

Поради сообраќајна незгода во прекин сообраќајот на регионалниот пат Струга - Дебар кај село Луково.

- На 08.12.2022 година од 07,45 часот на регионалниот пат Струга - Дебар кај с.Луково, поради случена сообраќајна незгода сообраќајот е во прекин во двата правци, информираат од АМСМ.