Македонија
6. August 2022 - 14:50

Во прекин сообраќајот на магистралниот пат Струмица - с.Ново село

 Од 14.10 ч. сообраќајот на магистален пат Струмица - с.Ново село , на делницата од Струмица кон с.Дабиле во близина на клучката кон с.Сачево е  во прекин поради случена сообраќајна незгода. Сообраќајот е пренасочен е по локален спореден земјен пат, стои во соопштението од АМСМ.