Македонија
7. October 2017 - 22:03

Во прекин регионалниот пат Дојран - Богданци поради сообраќајка

Регионалниот пат Дојран - Богданци кај местото Фурска брана е во прекин, соопшти АМСМ.

Сообраќајот е во прекин поради сообраќајна незгода.