Македонија
23. April 2016 - 12:48

Во пожар изгореа две бараки во Скопје

Вчера околу 06.00 часот во Скопје, на ул.„Рокомија“ , опожарени се две бараки, од кои едната барака е сопственост на С.С.(1964), а втората барака била сопственост на М.М.(1936) (опожарена кровна конструкција).

Од страна на ТТПЕ пожарот е целосно изгаснат  кај двете бараки, а повредени лица нема