Македонија
13. November 2015 - 14:22

Во понеделник одлука за оглас за нови членови на ДИК

Собранието на Република Македонија се очекува на седницата во понеделник да донесе одлука за распишување оглас за нови членови на Државната изборна комисија.

Во рамките на 73. седница на Собранието што е закажана за в понеделник на дневен ред е и дополнетиот Предлог на Буџетот на РМ за 2016 година. ев/са/13:19