Свет
7. January 2017 - 19:32

Во Полска 10 лица починаа од студ, во Турција откажани 500 летови поради снежно невреме

Во Полска 10 лица починаа од студ, во Турција откажани 500 летови поради снежно невреме

Чиле е првата држава која призна постоење на НЛО, по цели 2 години истрага

Замрзна Јадранско Море

Мистериозен објект ќе прелета покрај земјата на 25. февруари, ниту НАСА не знае што е