Живот
15. October 2015 - 9:11

Во куќата влезе нов станар! Наликува на Дарко, но без брада!

Македонскиот претставник во Големиот Брат Дарко, коj беше препознатлив по своот имиџ со долгата брада и косата во репче сега веке е голобрадо момче.

„Викингот“ си ја избричи брадата и сега изгледа барем 10 години помладо.

А како ви изгледа вам?

 

 
Ko je ovaj čovek?

Darko obrijao bradu! Pogledajte kako izgleda! #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on среда, 14 октомври 2015