Свет
22. July 2018 - 10:34

Во Холандија запленети 1.100 килограми кокаин

Холандската полиција откри и конфискува 1.100 килограми кокаин во контејнер со замрзната риба пристигната од Еквадор.

Уапсени се седум лица под обвинение за недозволена трговија со дрога.

Вредноста на запленетиот кокаин изнесува околу 22 милиони евра.