Бизарно но вистинито
19. October 2017 - 22:00

Во дворот видел дека змија дави една негова коза - неговата реакција ќе ве остави без текст

Фармерот Скот Дам во шумско подрачје на својот голем имот забележал огромен питон како дави една од неговите кози. Скот открил дека питонот претходно убил уште една негова коза.
 
Овој пат Скот ја затекнал змијата „во акција“ и извадил пиштол и пукал во змијата. За жал, козата веќе била мртва.
 
Погледнете...