Живот
22. December 2015 - 13:48

Во дворот ископал дупка и ставил нешто за кое му е љубоморно целото соседство!

Кога Вејн Мартин почнал да копа огромна дупка во својот двор, неговите соседи мислеле дека полудел. Но, Мартин точно знаел што прави, во главата имал проект кој ќе ги воодушеви луѓето.
 
Преку интернет купил еден голем контејнер и со помош на кран го ставил во дупката која ја ископал. 
 
Сепак тоа било само почеток, погледнете што направил...