Македонија
11. July 2019 - 13:20

ВМРО -ДПМНЕ: Заев во разговорите признава дека поткуп е нормалана работа


Разговорот на премиерот  Зоран Заев со руските измамници во делото за автокефалноста на МПЦ- ОА  се согласува да даде 100.000 евра во ќеш на царигратскиот патријарх и на крај вели дека тоа е нормално, коментираат од ВМРО-ДПМНЕ. 

Опозициската партија  бара кривична одговорност за ваквото признание на премиерот.

Катерина Нешкова