Македонија
16. јуни 2021 - 8:23

ВМРО-ДПМНЕ во Охрид ќе го одбележи 31. роденден

 ВМРО-ДПМНЕ вечерва со настан во Античкиот театар во Охрид ќе го одбележи својот 31-ви роденден.

На одбележувањето најавено е обраќање на генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ Ѓорѓија Сајкоски и лидерот на патијата Христијан Мицкоски.