Бизнис
12. March 2018 - 19:44

ВМРО ДПМНЕ: Владатa го одолговлекува пуштањето во употреба на автопатот Демир Капија - Смоквица

Неодговорната влада на СДСМ, 7 месеци го одолговлекува пуштањето во употреба на автопатот Демир Капија - Смоквица, кој требаше да биде готов уште во август минатата година, обвинува ВМРО ДПМНЕ.
Оваа безидејна влада дополнително го проби и рокот кој сами си го зададоа со анекс на договорот за градба и сеуште не го пушта во употреба готовиот автопат уште од времето на ВМРО-ДПМНЕ, велат од опозицијата