Македонија
6. March 2021 - 19:13

ВМРО-ДПМНЕ: Византиските игри на Заев не го спасуваат од пораз

Вештачка радост за наводно мнозинство во Собранието на Заев денес дојде до молење за широка влада, зошто знае дека владата ќе му падне.

Византиските игри на Заев не го спасуваат од сигурен пораз. 

Денес Зоран Заев нуди широка Влада, а неговиот коалиционен партнер Али Ахмети го одбива. А, во суштина и двајцата се договорени. 

Бидејќи на Заев му пропадна секој обид за креирање на тензии во ВМРО-ДПМНЕ, препорачуваме неговиот ас и неформален советник Никола Тодоров да се кандидира за претседател на СДСМ како конкурент на Заев па нека победи покумпираниот во таа партија.

 

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ