Македонија
16. November 2019 - 17:04

ВМРО-ДПМНЕ на средби со граѓаните во Охрид

 ВМРО-ДПМНЕ се реорганизира и доекипира и се поголем е бројот на луѓе од различни политички провиненци што ни пристапуваат, така што очекувам масовна поддршка од граѓаните на Македонија и голема победа на предвремените избори закажани за 12 април идната година, истакна лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски, кој денеска во Охрид имаше средба со граѓаните и партските симпатизери во рамки на теренските активности на партијата насловени „Обнова на Македонија“.