Македонија
27. February 2020 - 14:52

ВМРО-ДПМНЕ: Коалицијата помеѓу СДСМ и БЕСА е коалиција за продолжување на криминалното владеење

Заев да каже дали лидерот на БЕСА се уште мисли дека Заев е измамник

Лидерот на БЕСА за лидерот на СДСМ Заев кажа: “Тој е измамник кој не си стои на зборот”.

Два месеца потоа коалицира со истиот тој измамник.

СДСМ и БЕСА денес формираа коалиција за пораз на изборите на 12 април.

Коалицијата е спој на луѓе без јасни и конкретни ставови.

Зоран Заев е човекот кој од Македонија направи хибриден режим, оваа коалиција е за создавање на целосен режим.

Зоран Заев е човекот, главата на криминалниот октопод, шефот на мафијата. Тој е човекот под чии диктат се носат судски одлуки и се кројат кривични постапки.

Заев е човекот зад криминалот, корупцијата и рекетот, поради кои Македонија падна за 13 места на индексот на корупција на Транспаренси.

Коалицијата помеѓу СДСМ и БЕСА е коалиција за продолжување на криминалното владеење.

БЕСА е партијата која заговараше федерализација на Македонија, а добро е да се знае дали и Заев ги дели истите ставови. СДСМ креира поделби.

Граѓаните ќе ги поразат СДСМ на изборите на 12 април и ќе ја донесат правдата во Република Македонија.

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ