Македонија
17. December 2016 - 17:45

ВМРО-ДПМНЕ ќе одржи седница на Извршниот комитет

Се очекува ВМРО- ДПМНЕ да одржи седница на Извршниот комитет, на која ќе се разговара за актуелните политички случувања.

На седницата на ИК на партијата ќе стане збор и за манипулацијата на ДИК во однос на фалсификување и поништување на волјата на граѓаните, која беше изразена на слободни, фер и демократски избори.