Македонија
24. July 2021 - 15:44

ВМРО-ДПМНЕ: 4 години никнуваат дивоградби во Охрид, Заев со прст не мрдна да ги спречи

4 години никнуваат дивоградби во Охрид, Заев со прст не мрдна да ги спречи, луѓе од неговата коалиција дивеат во градот и се дел од урбаната мафија.

Заев и Константин Георгиевски ризикуваат Охрид да го загуби статусот на заштита од УНЕСКО.

Заев е директно виновен за хаосот во Охрид. 4 години ги стимулира урбаната мафија и насилниците од неговата коалиција кои тепаат и луѓе.

Заев не може подобро. Новата општинска власт во Охрид од ВМРО-ДПМНЕ ќе и промени работите и ќе го врати сјајот на градот.

Време е за одговорни политики. Време е за Македонија за сите луѓе!

 

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ