Македонија
23. February 2021 - 10:05

Владо Јовановски на фејсбук: До кога глаголот замина, ќе се ословува како “избега”?

Добро е што Стево Пендаровски е се’ уште претседател на “Cеверна” Македонија, во спротивно и тој се’ уште незаминатиот (од функцијата спречен), ќе мораше да си замине од овде, потсетува актерот Владо Јовановски на изјавата на претседателот Пендаровски дека би си заминал од Македонија ако не беше претседател.

„До кога глаголот замина, ќе се ословува како, “избега”, пишува на Фејсбук актерот, Владо Јовановски.