Бизнис
14. јуни 2018 - 19:45

Владина делегација во Франкфурт на бизнис форум со германски компании

А владина делегација во Франкфурт ги презентираше можностите за водење бизнис во Македонија.

Германските бизнисмени ги слушнале деталите од Законот за финасиска поддршка на инвеститорите кој го нуди Владата.

Дел од компаниите присутни на форумот пројавиле интерес за инвестирање во Македонија.