Македонија
22. јуни 2020 - 13:09

Владата на Република Македонија денеска ќе одржи седница

Владата на Република Македонија денеска, (понеделник, 22.06.2020 година) со почеток во 17:30 часот, ќе одржи седница преку видео-конференциска врска.

За заклучоците од седницата Владата ќе информира со соопштение по нејзиното завршување.