Македонија
10. December 2020 - 10:29

Владата денес ќе одржи седница

Владата на Република Македонија денеска во 12:00 часот ќе ја одржи редовната 27-ма седница, преку видео-конференциска врска.

Како што информираат од Владата, на дневен ред се повеќе точки од интерес на граѓаните и од програмата за работа.

За заклучоците и одлуките од седницата, владината прес-служба ќе информира преку соопштение.