Македонија
20. October 2020 - 10:17

Владата денес ќе одржи редовна седница

Владата на Република Македонија денеска ќе ја одржи редовната 13-та седница со повеќе точки на дневен ред од својата Програма за работа и од интерес на граѓаните.

За одлуките од седницата, која ќе се одржи преку видеоконференциска врска и која ќе започне во 12:00 часот, јавноста ќе биде информирана преку соопштение.