Живот
20. January 2016 - 11:40

ВИСТИНСКО ЧУДО: Ова момче го нарекуваат Исус, еве зошто е тоа така!

Скот Козби (27) од Велика Британија го доби прекарот Исус, откако неколку пати претрча базен пол со вода.
 
Чудото кое според Библијата го направи Исус, Козби го изведе неколку пати во базен во локално училиште. Имено, тој неколку пати но претрчал базенот пол со вода.
 
Но, доколку снимката ја погледнете неколку пати, на површината на водата ќе забележите еластичен материјал кој на Козби му овозможи да го направи ова „чудо“.
 
Се обложив со другарите дека ќе претрчам базен полн со вода, а притоа да не потонам. И сега ме викаат Исус. Кога прв пат го гледате видеото навистина ќе помислите дека станува збор за чудо, истакнал Козби.