Џет-Сет
11. January 2017 - 14:44

Вистински рај: Еве каде живее Саша Поповиќ

Сопственикот на „Гранд Продукција“ Саша Поповиќ може да се пофали дека има направено вистинска медиумска империја. Од која произлегоа голем број ѕвезди, тој има одличен брак со Сузана Јоваковиќ со која ја има ќерката Александра. 

Покрај успешниот бизнис, Саша може да се пофали деќа живее во една од најлуксузните вили во Белград.