Балкан
17. August 2016 - 17:54

Вистината на виделина: Уште еден случај поврзан со убиството на Јелена?

Треба да се истражи дали едниот случај има врска со другиот, како и веднаш да се пронајде неговиот убиец и убиецот на Јелена Марјановиќ, изјави сосед кој од оправдани причини сакаше да остане анонимен.

Соседите на семејството на убиената пејачка Јелена Марјановиќ за српски Телеграф велат дека човекот чие тело е пронајдено пред неколку дена во Борча, главата исто била згмечена, како убиството поврзано со пејачката Јелена Марјановиќ.

Не знам како никој не се запраша зошто не се истражува во тој правец. Тој човек од Борча можеби ја убил и Јелена, а можеби е масовен убиец. Треба да се истражи дали едниот случај има врска со другиот, вели соседот.