Џет-Сет
21. March 2016 - 15:07

Викторија Лоба пред 13 години, ја препознавте ли?!

На детската Евровизија во 2003 година Марија Арсовска и Викторија Лоба за прв пат ја претставуваа Македонија со песната „Ти не ме познаваш“.