Живот
24. September 2015 - 15:56

Видео кое ќе ви го стoпли срцето - Необичен однос помеѓу две мачиња и полжав

Ова е можеби најнеобичниот однос кој некогаш сте го погледнале. Едно од мачињата само ужива и не превзема ништо околу тоа што се случува околу нејзе, додека другата се обидува да изгради пријателски однос со полжавот.