Џет-Сет
31. May 2016 - 18:24

Видео кое ги расплаче сите на роденденот - Анастасија во рацете на Аркан!

На прославата на 18. роденден на ќерката на Цеца беше пуштен краток филм кој сите ги натера да плачат. Во него беше прикажан целиот живот на Анастасија, од нејзиното раѓање, првите чекори, летувањата со брат ѝ и мајка ѝ.

Сепак, најголемо внимание предизвикаа фотографиите со нејзиниот татко Жељко како ја држи во прегратка. Аркан беше убиен само неколку месеци по нејзиното раѓање.

Погледнете го филмот кој нема да ве остави рамнодушен.