Македонија
25. September 2015 - 12:51

Вицепремиерот Ставрески во посета на струмичкиот регион

Вицепремиерот и министер за финансии Зоран Ставрески денеска ќе го посети струмичкиот регион.

Предвидено е тој да ги посети компаниите „Паралидови“ ДООЕЛ и „Мајстор Компани“ во село Босилово во истоимиената општина.

Тој ќе присуствува и на пуштањето во употреба на реконструиран Културен дом во Босилово и на две улици во селата Радово и Дрвош.