Македонија
6. March 2016 - 10:15

Вицепремиерот Пешевски во работна посета на Куманово

Заменик - претседателот на Владата задолжен за економски прашања, Владимир Пешевски денеска ќе ја посети општина Куманово.

Тој ќе го посети Алфи Техноцентарот, а потоа ќе има средби со граѓани во Куманово.