Џет-Сет
7. December 2017 - 21:37

Весна Змијанац конечно ја откри вистината за таткото на нејзината ќерка

Најголемата љубов на славната пејачка Весна Змијанац бил Владо Јовановиќ, таткото на нејзината ќерка Николија. Тој не се појавува во медиумите и не го сака шоу бизнисот. Весна открива дека Владо бил задолжен да гја одгледа нивната единствена наследничка додека таа настапувала ширум светот. 

- Тој ќе биде мој доживотен пријател. Се разведовме од други причини. Тогаш немав време за ништо. Само турнеи, концерти, од еден на друг контитентнт. Тој ја израсна Николија, без него ништо не би можела. Владо и денеска ни помага многу. Колку сум јас на Николија мајка, толку е и тој татко, а на Реи дедо. Само „проблем“ е тоа што тој не е јавна личност, па поради тоа на народот им изгледа поинаку, изјавила фолк ѕвездата.