Џет-Сет
6. May 2016 - 10:07

Весна Петрушевска во долна облека - Игор Џамбазов и се фрли во прегратка

Весна Петрушевска на својот Фејсбук профил ја најави премиерата на новата претстава „Брачна игра“ со Игор Џамбазов. Премиерата на претставата „Брачна игра“ од Едвард Олби во режија на Тони Михајловски ќе се одржи на 8-ми мај во МНТ Мала сцена.