Македонија
2. December 2015 - 16:11

Верижна сообраќајка пред Кјуби

Сообраќајна  несреќа денеска се случи пред Кјуби во која учествувале четири возила. Засега нема инфорамција за повредени лица, се чека полицијата да изврши увид.