Loading Video...
Свет
9. February 2019 - 16:44

Велешани создале и лажен Би Би Си

Преку познатиот британски јавен сервис сакале да дојдат до финансиски средства. Според истрагата, жители на Велес, македонскиот град познат по објавувањето на сензационални лажни вести, се поврзани со би Би Си Едишн.