Живот
29. May 2017 - 14:22

Веќе 30 години без прекин користи стероиди: Погледнете како изгледа тој

Од куќата во која живее, количеството храна која ја јаде, до земањето преголеми количини на стероиди. Бодибилдерот Рич Пиана е во се неумерен, но според неговите зборови тој не би менувал ништо.
 
Рич денес има 45 години, а стероиди користи од 18, тоа никогаш не го ни криел. На својот Јутјуб канал често ги наведува причините за нивното користење, иако колегите од спортот доста често го молат да прекине со тоа. Најдобрата причина која ја наведува е неговото тело.
Тој почнал да зема стероиди за да има успех на натпреварите, откако на 15 години бил на првиот натпревар, но немал никаков резултат. Неговата стратегија била успешна, тој освојувал награди на големите натпреварувања. За хормоните за раст во еден период трошел и повеќе од 2.500 долари, во оваа сума не се бројат стероидите. Тој денес иако повеќе не оди на натпревари заработува од рекламите на својот бренд за суплеметни и од големиот број на обожаватели на социјалните мрежи кои го следат неговиот стил на живот.
 
Тој прв пат теретана ја посетил на 11 години, таму го однела нековата мајка, која исто како и него е бодибилдерка.