Живот
11. јуни 2017 - 17:47

Вечер е полна месечина: Сакате да привлечете повеќе пари, напревете го ова!

Ретроградната Венера во тек на мај им го оптерети многумина во љубовниот и финснсиски живот, младата месечина на 25 мај донесе многу солзи и непредвидени случувања, но изгледа дека на таа негативна енергија и дојде крајот.

Астролошките случувања донеле бројни проблеми, скршени срца и долгови, но ви исто време, тоа беше време на трансформција која започнува со полна Месечина на 9 јуни.

Овој е полн Месец е трансформација и опоравување од сите проблеми кои ни се случиле минатиот месец. Сега можеме да очекуваме позитивна карма и еволуција во душата која ќе дојде благодарејќи на трансформацијата и лечење кое треба да го направите во наредните две недели.

Полн Месец е во блиска врска со полна Месечина кој нас не осветли 25 мај и сега можете да ги исполнете сите ваши цели кои сте ги зацртале, било да се од финансиска или љубовна приказна.

Уште во древните времиња луѓето се поврзувале за моќната енергија на пол Месец кој може да ни помогне на привлечеме пари и среќа.

Ако сакате да да привлечете пари во својот живот, потребно е да направите “паричен пијалок“

Ставете вода во празно шише и додека тоа го правите пробајте да создатете “слика со пари“ во глава или ( пронаоѓате некое богатство, добивате седумка на лото...). Фиксирајте ја таа слика и длабоко вдишете. Кога издишувате “исфрлете“ ја таа слика за пари од глава право во шишето и оставете го на прозор кој е осветлен од месечината 2-3 часа.

После тоа тргнете го шишето на темно место. Неколку пати дневно земајте неколку голтки од водата и секој пат вдишете ја сликата со пари која во неа ја ставивте.