Балкан
17. October 2017 - 23:49

Валкана војна на семејствата Марјановиќ и Крсмановиќ-по секоја цена сакаат да ја земат малата Јана!

Шестгодишната Јана Марјановиќ, ќерка на покојната пејачка Јелена и уапсениот Зоран Марјановиќ, се најде во центарот на двете семејства, кои се борат за привремено старателство над неа.

Крсмановиќ сакаат по секоја цена од Марјановиќ да го земат детето, посебно после апсењето на Зоран Марјановиќ поради убиство на сопругата.Тие го обвинуваат Зоран и неговото семејство дека ја малтретирале Јелена и сметаат дека тие не се поволно семејно опкружување  за малото девојче, кое и онака многу страда по мајка си.

Зоран пак исто така сака неговото семејство да го добие старателството врз Јана, а за тоа да го реализира, скова и пеколен план, да се ожени со својата љубовница Зорица.